Interiör och produkfotografering för mariella inredningar.

november 30, 2014

Inom kort kommer inredningsbutiken Mariella i Borås öppna en webbshop. Mariella inredning har funnits i Borås sedan slutet av 70-talet och startades Hjärdis Johnsson. Idag drivs butiken av Hjärdis dotter Pia och hennes dotter Amanda. Med mycket stora kunskaper inom design och inredning erbjuder Mariella det bästa inom  textil, möbler och accessoarer.

Mariella inredningar bjöd in oss till ett möte och undrade om vi kunde hjälpa dem med att ta bilder på deras produkter. Tillsammans kom vi fram till ett passande bildspråk för att på bästa sätt framhäva deras produkter. Arbetet är bara påbörjat och vi hoppas på ett långt och trevligt samarbete framöver.

Våran fotograf Martin Savara har tagit bilderna. Efter att han hade fotat det ursnygga marmorbordet kunde han inte hålla sig och var själv tvungen att beställa ett sådant bord hem till sig! Bordet kommer att säljas i deras webbshop www.mariella.nu. Fast redan idag går det att köpa i deras fysiska butik i Borås, har du vägarna förbi Borås kan vi verkligen rekommendera ett besök i deras butik.

141115-mariella12556 141122-mariella12780

Fotograf: Martin Savara, Quality photo & design

© Copyright 2014, qpd reklambyrå AB