Hemsida

Har du en hemsida idag? Ser den tråkig ut? Saknar du besökare? Du har ingen som uppdaterar hemsidan?

Låter det här bekant? Då kan vi kanske hjälpa dig?

 Analys

Innan vi börjar bygget med hemsidan så sätter vi oss ner och tittar på era önskemål. Hur vill ni synas, vad har ni för produkter och vad vill ni erbjuda. Vi googlar även efter era konkurenter och tittar på hur dem beskriver sin verksamhet och produkter. Vi tittar på vad dem gör bra och mindre.

 WEBBDESIGN

Det finns några saker som är viktiga att tänka igenom innan vi bygger hemsidan. Sidan ska ha sin egna stil! Det ska vara lätt för besökaren att navigera på sidan. Att besökaren lätt hittar det han söker: produkter, erbjudanden, kontaktuppgifter mm. Vi designar allt från enklare företagshemsidor till webbshopar.

 WEBBPUBLICERING

Idag finns det en uppsjö av olika webbpubliceringsverktyg (CMS).
Vi arbetar bl.a. med WordPress, Joomla och Woocommerce (e-handel). Vi kan även ta fram egna verktyg om ni har några unika behov. Ni är förstås ägare till källkoden och inga extra avgifter tillkommer.

 Responsiv webbdesign

Vad är responsiv design?
En hemsida som är anpassad för en dator är oftast för stor för att läsas i en läsplatta eller smartphone och man måste zooma in och ut för att kunna se innehållet. Med responsive webbdesign gör vi så att sidan automatiskt skalar om om sig för mindre skärmar.

 Övrigt

Vi kan hjälpa er med att ta fram texter till era innehållssidor.
Vi kan hjälpa er med att ta fram tryckmaterial, annonser och banners.

© Copyright 2014, qpd reklambyrå AB