Kurser, workshops och konsultation

Förutom våra vanliga tjänster fotografering, hemsidor och grafisk formgivning, håller vi kurser och workshops i fotografering. Vi håller kurser och workshops både mot företag och privatpersoner.

Workshop produktfotografering

Tillsammans med scandinavian photo håller vi en workshop i produktfotografering. Workshopen vänder sig både till fotografer och företag som vill få större förståelse i produktfotografering, för att ta fram bättre och mer säljande bilder som i långa loppet ger en ökad försäljning. (Läs mer längre ner på sidan).

Nybörjarkurs i foto (privatpersoner)

Har du precis skaffat ny systemkamera och vill få större förståelse för hur kameran fungerar och hur du gör för att ställa in kameran för att ta just den bilden du vill ha. Då är detta rätt kurs för dig!

Konsultation

Oavsett dina kunskaper kan man ibland behöva extra hjälp för att på ett snabbt och smidigt sätt komma igång. Att läsa sig till kunskaper och prova sig fram kostar både tid och pengar och resultatet blir ändå inte det du önskar. Då kan vi hjälpa dig! Med lång erfarenhet och privatlektioner med dig hjälper vi er att komma igång.

 

Workshop produktfotografering (heldag)

Under hösten är det åter dags för våran populära workshop i produktfotografering. Tillsammans med Scandinavian photo anordnar vi en heldagarskurs.

Kursen vänder sig till fotografer och företagare som vill få en bättre kunskaper i produktfototografering och mer förståelse för hur man med ett bra ljus kan forma och ta fram dem viktigaste detaljerna i produkten för att få en säljande bild.

Lunch och fika ingår i priset!

Förkunskaper:
Du kan hantera basfunktionerna i din systemkamera.

Upplägg
Vi börjar dagen med teori där vi pratar om:
Kameran, komposition, vinklar och hur vi på bästa sätt får fram former och detaljer på produkter med en bra ljussättning. Vi tittar både på klassiska ljussättningar och mer kreativa ljussättningar. Vi pratar om hur olika material beter sig så som textil, glas, och metall.

Efter teorin så går vi över till praktiska moment. Där riggar vi upp några olika stationer och beroende på vad det är för produkt som ska fotograferas och material så anpassar vi ljussättningen för att få fram så bra produktbilder som möjlig.

Under dagen fotograferar vi bland annat:

  • Vit produkt mot vit bakgrund
  • Textil
  • Glas
  • Metall

 

Du behöver ha med dig en systemkamera och ett normalobjektiv.

Datum 2017:
170307 tillsammans med scandinavian photo i göteborg. (mer info)

170424 Stockholm (mer info kommer), är du intresserad och vill anmäla dig mejla oss på kontakt@qpd.se

Har du frågor maila oss på kontakt@qpd.se

Varmt välkommen!

© Copyright 2014, qpd reklambyrå AB